Granola van Tante Luus verslavend lekker

GRANOLA

We hebben twee soorten granola.

De Classic granola van Tante Luus bestaat uit geroosterde ontbijtgranen, gecombineerd met hele, ook geroosterde, pecan- en cashewnoten, sappige cranberry’s, hennepzaad en gojibessen.  En wordt op smaak gebracht met een vleugje kaneel en een toefje vanille. Veel van onze fans zeggen “mmmm, het smaakt naar appeltaart”.

Sinds december 2015 hebben we ook een glutenarme, nagenoeg biologische granola met een Fries vleugje Oemff. De smaak is namelijk gebaseerd op het typisch Friese koekje “het Fryske Dúmke”. In deze granola gebruiken we uitsluitend biologische haver van Mole ’t Lam uit Woudsend in combinatie hele amandelen, kokosvlokken en lijnzaad en wordt gebakken in biologische kokosolie. Het vleugje Friese Oemff komt door toevoeging van anijszaad, een beetje gember en wat kaneel. Los van de specerijen gebruiken we uitsluitend ingrediënten met een biologische oorsprong.

Onze beide granola varianten worden gezoet met (biologische) kokosbloesemsuiker en bevat stukken minder suiker dan een reguliere granola of cruesli.

Je eet de crunchy granola met wat yoghurt of wat kwark. Zo krijg je ook direct je eiwitten binnen!

Granola is niet alleen lekker bij het ontbijt maar ook als tussendoortje. Neem gewoon een schepje, geniet even en hup weer door met de dag! Of wat dacht je van na het sporten? Een kommetje kwark met een beetje granola en je geeft je lichaam weer een beetje ‘oemff’.

Kijk ook vooral op onze recepten pagina voor andere leuke en lekkere manieren om de granola in te verwerken. Wanneer je het ook eet of hoe je het ook eet, jouw granola momentje is puur geniETEN!

Recepten van Tante Luus

Het ‘granola momentje’ van Tante Luus gaat verder dan het ontbijt. Tante Luus is driftig aan de slag gegaan in de keuken om allerhande lekkere recepten te maken waar onze granola in verwerkt is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een niet te versmaden carrotcake met granola? Niemand die ooit nog durft te zeggen ‘vies hè’! Kijk gauw verder voor onze recepten.

online granola bestellen bij Tante Luus

Onze granola is te koop in een aantal prachtige winkels in Friesland, Groningen en Teteringen. Ondertussen werken we hard aan het uitbreiden van onze verkooppunten in de rest van het land. Maar onze granola is ook gemakkelijk online te bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

VRAAG HET TANTE LUUS

Is het gezond? Welke ingrediënten zitten er in onze granola? Tante Luus vertelt het je graag.

TANTE LUUS LIKES

Tante Luus is niet alleen dol op granola. Maar ook op bevlogen mensen, verslavende blogs en websites en ander moois. Kijk maar!

LEUKS VAN TANTE LUUS

Tante Luus beleeft zo af en toe best het een en ander. Pak je granola momentje en lees er over mee.

TANTE LUUS VERKOPEN

Wil jij ook de granola van Tante Luus verkopen of serveren in jouw zaak? Dat kan. We horen graag van je.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de LuusBrief! Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte! Uiteraard, word je e-mailadres met respect behandeld.

Dank! Je bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest

Share This