1, 2, 5, 10, 50, 100, 200, 350… bekers ‘Granola to Go’ voor Rentex Floron!

granola to go bij Rentex Floron Bolsward

Ook al doe ik al 2 jaar niks meer aan catering, toch had ik vorige week weer even een flinke catering flashback… Voor een personeelsdag bij Rentex Floron was me gevraagd om 350 bekers ‘Granola to Go’ te leveren op locatie in Bolsward.

Dat betekende ruim 90 liter hangop, 18 kilo granola, 17 kilo aardbeien en 11 liter aardbeiensaus. Nu had ik natuurlijk gewoon maar naar een groothandel kunnen gaan om daar yoghurt, aardbeien en saus te halen maar veel leuker vind ik het om ingrediënten te halen bij bedrijven en bevlogen mensen met een verhaal. Maar ook omdat het dan smaaktechnisch allemaal net allemaal even wat meer ‘oemff’ heeft. En gewoon omdat ik van mening ben dat wij als ‘niet Unilevers’ veel verder komen door samen met elkaar mooie combinaties te maken. Ja dat kost een paar centen meer, maar geloof me dan heb je ook een beker vol smaak en oemff!

Zo haalde ik de hangop bij Puur Vechtdal in Ommen, de aardbeien bij aardbeienkwekerij Kalter in IJsselmuiden en de aardbeiensaus bij Fruitboerderij Vink in Kraggenburg.

Zo kreeg de term foodpairing weer een hele andere twist!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.