Granola van Tante Luus te koop bij ‘Levjen Food’ in Zwolle!

Ruim een jaar geleden kwam ik Maarten en Susanne tegen tijdens de Chefs (R)evolution bij de Librije. En, je verwacht het niet, het ging direct over eten… Enthousiast vertelden ze over hun cateringbedrijf onder de naam “Levjen Food“. Bij het woord Levjen dacht ik meteen aan een personage uit de  Zweedse serie ‘Wallander’ maar het staat voor de namen van hun -ook kookgekke- dochters ‘Lexine en Vjenne’

Levjen Food maakt dagverse maaltijden, bereid met minimaal tweehonderd gram groenten per maaltijd.  Waarbij ook rekening gehouden wordt met het gebruik van vet en zout; minder van beide dus. Maar barstensvol smaak door het gebruik van verse kruiden en specerijen. Als ik de maaltijden voor deze week op de website van bekijk zie ik bijvoorbeeld een vis tandoori massala met jasmijnrijs en broccoli staan. Maar ook een linzencurry en een lasagne met serranoham, paddenstoelen en mascarpone met een groene salade. Als ik niet in Lemmer zou wonen zou ik geheid klant zijn!

De maaltijden worden in Zwolle -kosteloos- aan huis bezorgd, met de Levjen bakfiets. Het milieu ook weer blij…

Inmiddels zijn er ook meerdere verkooppunt van de Levjen maaltijden. Bij kledingzaak Sassy  hebben ze bijvoorbeeld hun eigen ‘Levjen Foodcorner’. Waar je de maaltijden uit de koeling kan halen maar ook allerhande lekkere andere producten kan kopen. Waaronder de beide granola varianten van Tante Luus in combinatie; los of in combinatie met de A2 zuivel van Erve Slenderbroek.

Zwolle mochten jullie dit pareltje niet al kennen, kijk gauw op de site en je zou deze week nog de bakfiets van Levjen voor je huis tegen kunnen komen! Mag ik een suggestie doen voor een toetje? Een kommetje A2 yoghurt met een beetje granola van Luus en wat vers fruit;-)!

Levjen Food
Walstraat 1
8011 NR Zwolle
www.levjen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.