Granola van Tante Luus te koop bij ‘Natuurvol Wonen’ in Workum!

Granola van Tante Luus te koop bij ‘Natuurvol Wonen’ in Workum!

Tijdens een van de streekmarkten op It Flinkeboskje in Hemelum stond ik naast de  zeer gezellig uitziende groene kraam van “Natuurvol Wonen”. Met veel woon accessoires, heerlijke hebbedingen en veel prikkelbaar materiaal in de vorm van cacteeën. Gelukkig was eigenaresse Petra verre van prikkelbaar en hadden we al gauw een klik. Binnen no time was de eerste swop al gemaakt. Ik een cactus met pot van haar. Zij een zakje granola van mij. Daar, in dat weiland op it Flinkeboskje gaan wij, ‘streekmarktkoopmensen’, vaak terug naar Middeleeuwse tijden waar zonder tussenkomst van geld goederen van hand wisselen. Ouderwetse ruilhandel is daar niks ongewoons.

Dus op naar op naar Workum!

De Natuurvol Wonen webshop/woonwinkel van Petra is gevestigd in het hart van mooi Workum. En is een volwaardig familielid van het hoveniersbedrijf “Natuurvol Tuinen”. Gerund door man Arjan. Hij doet buiten, zij doet binnen. Maar met een gezamenlijke missie “een leven vol natuur”!

Bij Natuurvol Wonen staat de term duurzaam hoog in het vaandel. Veel van de kekke woon- en tuin accessoires zijn geupcycled, gerecycled of tweedehands. Vanuit de gedachtegang om de natuur zo veel mogelijk in haar waarde te laten en te respecteren koopt Petra zoveel mogelijk materialen in die én biologische én milieuvriendelijk zijn.

Leuk om te melden is dat de producten uniek zijn en je de spullen niet snel in andere winkels terug zal vinden. Petra speurt graag naar bijzondere accessoires! Zoals bamboehouten babybordjes met kleurrijke tekeningen, Ayurvedische zeepjes of handgemaakte FairTrade kandelaars uit India.

Kijk gewoon maar eens op de webshop voor het uitgebreide assortiment hebbedingen!

De Granola’s van Luus staan in de foodcorner bij de chocolade van Tony en gezusterlijk naast de verrukkelijke pindakazen van de Pindakaaswinkel! Ik voel een mooi foodpakketje aankomen;-)!

Natuurvol Wonen
Noard 153
Workum

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.