Granola van Tante Luus te koop bij ‘De Rheezer Kamer’ in Rheeze!

Granola van Tante Luus te koop bij 'De Rheezer Kamer' in Rheeze!

In het lieflijke plaatsje Rheeze in de gemeente Hardenberg, runt Astrid Fidder met veel verve haar Bed & Breakfast, annex vergader- en trouwlocatie.

Geen ‘bed’ om zo maar even te crashen, maar een zeer stijlvol en luxe ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien. De kreet een ‘home away from home’ is hier wel op z’n plek! De omgeving nodigt uit tot zalig nietsdoen en even op adem komen.

Deze locatie staat inmiddels ook te boek als vergaderlocatie waar je in alle rust en gemak je plannen kan maken of aanscherpen. Geregeld worden hier ook workshops gegeven.  De Vechtdal lunch bestaat uit lekkers uit de regio. Want daar is er veel van!

De koffiekamer bij de B&B is een gewilde plek voor wandelaars -het Pieterpad voert je erlangs- als tussenstop om te genieten van een heerlijke kop koffie of thee met huisgemaakt gebak.

Achter de gerestaureerde boerderij bevindt zich een uitgestrekt weiland dat inmiddels een geliefde trouwlocatie is voor een ieder die van ‘country chique’ met weelderig aangeklede tafels houdt. Dansend met je voeten in het gras en genietend van je eerste uren als getrouwd stel, de wind zwoel wapperend door je haren.

Redenen genoeg om te racen naar Rheeze!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.