Granola’s van Tante Luus als topping op de ijsjes bij MIN12 in Sneek!

Granola's van Tante Luus als topping op de ijsjes bij MIN12 in Sneek!

MIN12 in Sneek heeft iets nieuws! Naast hun brede assortiment aan huisgemaakt ijs staat er sinds kort een heuse Friese yoghurt bar met heerlijke specials en allerhande toppings. Verse boerenyoghurt, hangop, boerenyoghurtijs en boerenroomijs. Allemaal gemaakt van de niet te versmaden zuivel van ‘us’ Buurvrouw Durkje.

Om keuzestress te voorkomen heeft heeft MIN12 een keur aan specials voor je bedacht.  Toegegeven, het blijft nog steeds moeilijk kiezen uit al dat lekkers;-)! Dol als ik ben op woordgrapjes viel mijn oog meteen op de special “Chia Want It”; met geroosterde amandelen, chiazaad, abrikozen, gojibessen en Cubaanse honing… Lijkt me zalig met de hangop! Maar ook de ‘Turtle Temptation’ had meteen mijn aandacht want die pistachetopping, die is zó lekker. Iets met een engeltje en tong…

Tante Luus staat glimmend van trots tussen de healthy specials. Gisteren heb ik zelf even gesnoept van het boerenyoghurtijs met de Fryske Dúmke granola afgetopt met echte Canadese maple syrup. Als een zeer tevreden klant verliet ik het pand!

Ben benieuwd waar jullie voor kiezen!
MIN12
Kleinzand 2
8601 BH Sneek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.