Nieuwe granola smaak van Tante Luus ‘met een Fries vleugje oemff’

Granola van Tante Luus met een Fries vleugje oemff

Los met Luus
Vorig jaar op 11 december 2014 gingen we “los met Luus”. Nu, een jaar later, introduceren we op zaterdag 12 december a.s., de tweede smaak variant van onze granola. En waar beter deze te introduceren dan bij ‘it flinkeboskje’ in Hemelum op de Flinke Winter Favorieten! Daar waar we vorig jaar begonnen aan een geweldige reis met Tante Luus.

Met een Fries vleugje oemff*
Het credo van deze granola is “met een Fries vleugje oemff” want de smaak is gebaseerd op het Fryske Dúmke. Het bekende koekje uit Friesland met de smaak van anijs en amandelen aangevuld met kokosvlokken en lijnzaad. Maar als je goed proeft, proef je ook een hint van gember en een vleugje kaneel. Dit keer wordt de granola geroosterd in kokosolie. Als zoetstof deze keer weer kokosbloesemsuiker maar dan nóg minder dan in de eerste variant (waar overigens al veel minder suiker inzit dan in een reguliere granola/cruesli).

Ook granola liefhebbers die liever glutenarm eten kunnen nu genieten van het Tante Luus granola momentje. Deze granola is namelijk gemaakt met uitsluitend haver. Niet zo maar haver, maar biologische haver van Mole ‘t Lam uit Woudsend.

Sowieso hebben de ingrediënten die we in deze granola gebruiken grotendeels een biologische oorsprong.

We kijken er enorm naar uit om jullie kennis te laten maken met dit ‘Friese vleugje oemff’ tijdens de Flinke Winter Favorieten!

* oemff is de verbastering van het Engelse woord ‘oomph’ wat staat voor energie & enthousiasme

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.