Apple crumble met de granola van Tante LuusRecepten met granola van Tante Luus

RECEPTEN

De term granola wordt in de regel in één adem genoemd met het ontbijt. Maar weet je dat je er ook ontzettend goed mee kan bakken? Tante Luus inspireert je graag om meer te doen met je granola dan er alleen mee te ontbijten (mag uiteraard ook hoor)!

Wat dacht je van een frisse “ready-to-rumble-granola-crumble’? Of een “granola power bar” voor een beetje extra ‘oemff’ tijdens zo’n hangmoment op je dag? Deze recepten laten zien dat je op ieder moment van de dag van een granola momentje kan geniETEN.

Ben jij nou zo geïnspireerd geraakt dat je je eigen granola recept hebt bedacht? Laat ons dat dan vooral weten dan plaatsen we jouw recept ook op de website. Heel veel plezier met het maken, bedenken en genieten van jouw granola momentje(s)!

Is de granola van Tante Luus gezond? Welke ingrediënten zitten er in onze granola? Zitten er e-nummers in? Ik ben op dieet, mag ik dan granola eten? We snappen dat je vragen hebt. We beantwoorden ze graag! Heb jij een prangende vraag? Mail ons gerust!

online granola bestellen bij Tante Luus

Onze granola is te koop in een aantal winkels in Friesland. Ondertussen werken we hard aan het uitbreiden van onze verkooppunten in de rest van het land. Maar onze granola is ook gemakkelijk online te bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

VRAAG HET TANTE LUUS

Is het gezond? Welke ingrediënten zitten er in onze granola? Tante Luus vertelt het je graag.

TANTE LUUS LIKES

Tante Luus is niet alleen dol op granola. Maar ook op bevlogen mensen, verslavende blogs en websites en ander moois. Kijk maar!

LEUKS VAN TANTE LUUS

Tante Luus beleeft zo af en toe best het een en ander. Pak je granola momentje en lees er over mee.

TANTE LUUS VERKOPEN

Wil jij ook de granola van Tante Luus verkopen of serveren in jouw zaak? Dat kan. We horen graag van je.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de LuusBrief! Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte! Uiteraard, word je e-mailadres met respect behandeld.

Dank! Je bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest

Share This