Granola van Tante Luus heerlijk met fruitGranola van Tante Luus

Tante Luus Likes

Je kent het wel. Die gesprekken waarin je zegt ‘die site moet je bezoeken, dat blog verhaalt zo mooi, die winkel heeft de mooiste, lekkerste producten’. Tante Luus inspireert je graag met bevlogen mensen, de mooiste websites, verhalen, de toffe plekken en de lekkerste dingen!

Patrick de Gier heeft grotendeels de fotografie voor Tante Luus verzorgd

Patrick de Gier Photography

Patrick, de huisfotograaf van Tante Luus, is vergroeid met zijn camera en kan helemaal ‘waus’ worden als hij getrakteerd wordt op mooi licht. Los van zijn prachtige fotografie is het een fijn mens om mee samen te werken.

www.patrickdegier.nl

ontwerp studio tomi voor tante luus

Ontwerpstudio TOMI

Vormgeefster Corinne houdt niet van doen wat een ander al deed. Want dan krijg je wat een ander al kreeg. Al jaren lang staat Corinne bij mij met stip op nummer een als het gaat om een ijzersterke look & feel. Het design van Tante Luus komt dat ook weer uit haar ‘in-design’.

www.ontwerpstudiotomi.nl

ghio webdesign & webservices heeft de website verzorgd voor Tante Luus

Ghio Webdesign

Ghio Webdesign heeft de website van Tante Luus gebouwd. Ghio neemt de tijd om naar je ideeën en wensen te luisteren. Maar denkt vooral goed mee over de “niet zichtbare” maar oh zo belangrijke achterkant van een website. En niet geheel onbelangrijk hij levert snel op, is erg goed bereikbaar voor -al dan niet kort- overleg.

www.ghio.nl

Tante Luus vindt 52 leuk

Food 52

Een oog- en tongstrelende site voor de ‘foodiegraaf’. Instant happiness!


www.food52.com

Tante Luus vindt Green Delicious leuk

De keuken van Greendelicious

Het groenste kookatelier van Nederland. Voor de leukste culiworkshops.  Met hoog groene vinger gehalte zonder zeeptenen gedoe.

www.dekeukenvangreendelicious.nl

Tante Luus vindt Pit & Pit leuk

Pit & Pit

Op zoek naar bijzondere en natuurlijke kruidenmixen? Bloesemwaters voor desserts en salades? Natuurlijke suikers? Een beetje oemff voor je gerechten vind je bij Pit & Pit.

www.pit-pit.com

Tante Luus vindt Leven in Friesland leuk

Leven in Friesland

Friesland is hip, hot & happening! Op deze site vind je de leukste ‘must see’ plekken, restaurants, winkeltjes en ‘must do’ activiteiten in Friesland!

www.leveninfriesland.com

Tante Luus vindt Pitbrothers leuk

Pit Brothers

In de categorie ‘verslavend lekker’. De beste broodjes pulled pork ooit gegeten! Wel jammer dat hij zijn geweldige barbecue saus recept weigert prijs te geven!  Vaak te vinden op foodfestivals. Als je ze ziet staan, twijfel niet langer en ga ervoor!

www.pitbrothers.nl

Tante Luus staat maandelijks op de streekmarkt van it flinkeboskje in Hemelum

it flinkeboskje

Wil je er even tussenuit in Friesland? Bij it flinkeboskje in Hemelum vind je gastvrijheid en gezelligheid in optima forma. Ook staan ze bekend om hun maandelijkse streekmarkt waar we iedere maand staan met onze granola en andere heerlijkheden.  In december 2014 presenteerden we hier voor het eerst onze granola. Een bijzonder plekje voor ons dus!

www.itflinkeboskje.nl

Tante Luus vindt Baq-fiets leuk

BAQ-FIETS

Is het een barbecue? Is het een fiets? Nope, het is een baq-fiets! Als je op zoek bent naar een unieke vorm van cateren voor dat ene feestje. Geen frutselfood. Maar lekkere hamburgers, longhaas en/of vis van de grill. Rijkelijk gevulde salades, vet belegde prosciutto planken. Een oestertje en een bubbels om mee te beginnen? Of liever groenten van de grill? Ik krijg al honger als ik er aan denk…

www.baq-fiets.nl

VRAAG HET TANTE LUUS

Is het gezond? Welke ingrediënten zitten er in onze granola? Tante Luus vertelt het je graag.

TANTE LUUS LIKES

Tante Luus is niet alleen dol op granola. Maar ook op bevlogen mensen, verslavende blogs en websites en ander moois. Kijk maar!

LEUKS VAN TANTE LUUS

Tante Luus beleeft zo af en toe best het een en ander. Pak je granola momentje en lees er over mee.

TANTE LUUS VERKOPEN

Wil jij ook de granola van Tante Luus verkopen of serveren in jouw zaak? Dat kan. We horen graag van je.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de LuusBrief! Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte! Uiteraard, word je e-mailadres met respect behandeld.

Dank! Je bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest

Share This