Tante Luus te koop bij ‘Wadapartja’ in Groningen!

Tante Luus te koop bij Wadapartja in Groningen

Ain Pronkjewail in golden raand
is Grönnen, Stad en Ommelaand;
ain Pronkjewail in golden raand
is Stad en Ommelaand!

Granola liefhebbers in Groningen en omstreken, het is zover… Het eerste verkooppunt van Tante Luus buiten Friesland is een feit! En ook nog eens in de prachtige stad Groningen, in een toffe zaak, aan het Gedempte Zuiderdiep. Of zoals de Groningers het noemen “het zuderdaip’.

Toen ik de naam ‘Wadapartja’ voor het eerst zag dacht ik ‘zou het een Indische toko’ zijn?’ Totdat ik op de site keek en dit zinnetje las:
Wadapartja betekent simpelweg: “Wat apart, ja.” Dat is wat een Groninger zou uitroepen als hij ergens binnenloopt of iets ziet dat hij eigenlijk niet direct kan plaatsen – iets wat bijzonder is. En Groningers, dat zijn we!’

Nu ben ik zo ongeveer getogen in het Groningse, dus toen ik dit las toverde dat een glimlach op mijn gezicht en speelde zich een ‘trip down memory lane’ af in mijn hoofd.

‘Wadapartja’ is een fijne stek waar je kan genieten van heerlijke -veelal biologische- happen en drankjes. Vergarderen, borrelen en eten, het kan er allemaal. Maar sneup vooral ook eens rond tussen alle prachtige cadeau artikelen die je er kan kopen.

Het terras zorgt ervoor dat je op zonnige dagen optimaal kan genieten van het bruisende Groningen. De inrichting, het hartelijke en opgewekte team zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Bijzonder is ook dat de menukaart gevuld staat met groenten die uit hun eigen moestuin komen, ‘wadapartja’!

Lieve Groningers en bezoekers van de stad, heel veel ‘granola momentjes van Tante Luus’ toegewenst!

Wadapartja
Gedempte Zuiderdiep 39-41
Groningen
www.wadapartja.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.