Granola van Tante Luus power en energy bars met dadelsHeb jij vandaag je granola momentje van Tante Luus al gehad?
Elsbeth Duvergé -van den Berg alias Tante Luus

Wie is Tante Luus

De granola van Tante Luus is voortgekomen uit mijn voorliefde voor het ‘denken in smaken, recepturen & concepten’. Oh, en niet te vergeten mijn gekte voor eten en koken.

Na heel wat jaren in de zakelijke dienstverlening te hebben vertoefd, heb ik het spreekwoordelijke roer in 2010 omgegooid. Ik ben als een bezetene gaan koken.  Mijn gezin werd op een gegeven moment gek van mijn kooktirades.  Mijn inmiddels zeventien jarige zoon vroeg me op een gegeven moment ietwat beschaamd of we ook weer eens gewoon een gehaktbal konden eten…

De lakmoes proef kwam in de vorm van mijn deelname aan Masterchef in 2011. Dat gaf mij het zetje in het zelfvertrouwen om “De Tafel van Lemmer” te starten. Hierin caterde ik naar hartelust voor kleine groepen en gaf ik kookworkshops. Eens in de zoveel tijd toverde ik onze woonkamer om tot een ‘table d’hôte” waarin ik mijn gasten trakteerde om mijn zelfverzonnen gerechten.

Gasten blij maken door middel van smaken en gastvrijheid vind ik prachtig en geeft me ongelooflijk veel voldoening. Want “eten verbroedert en verbindt” zeg ik altijd.

Tante Luus ontstond ‘per ongeluk’. Voor Jumbo Nederland presenteerde ik een paar jaar de online kookvideo’s. Tijdens één van die video’s maakten we granola. Geïnspireerd geraakt maakte ik mijn eigen variant. Ik liet dat her en der proeven en niet snel daarna draaide de oven overuren als gevolg van de bestellingen die binnen stroomden.

Inmiddels bak ik de granola niet meer zelf maar wordt het wekelijks vers in de bakkerij gebakken. Zo is Tante Luus gepromoveerd van ‘mama heeft een hobby’ tot fulltime bezigheid. En ik geniet me suf.

Ik hoop dat onze granola kan bijdragen aan een geluksmomentje op jouw dag!

Elsbeth Duvergé-van den Berg

Bel of mail met Tante Luus

Postadres: Steenloper 33
8532 BK Lemmer

phone_15x15+31 (0)6 46 066 519
email_15x15info@tanteluus.com
www_15x15www.tanteluus.com

Tante Luus in Business

Kvk: 52350835
BTW: 1075.95.308B02

VRAAG HET TANTE LUUS

Is het gezond? Welke ingrediënten zitten er in onze granola? Tante Luus vertelt het je graag.

TANTE LUUS LIKES

Tante Luus is niet alleen dol op granola. Maar ook op bevlogen mensen, verslavende blogs en websites en ander moois. Kijk maar!

LEUKS VAN TANTE LUUS

Tante Luus beleeft zo af en toe best het een en ander. Pak je granola momentje en lees er over mee.

TANTE LUUS VERKOPEN

Wil jij ook de granola van Tante Luus verkopen of serveren in jouw zaak? Dat kan. We horen graag van je.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de LuusBrief! Laat hier je gegevens achter en we houden je op de hoogte! Uiteraard, word je e-mailadres met respect behandeld.

Dank! Je bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest

Share This